Novi Sad
16.01.2013.
19:47
Odbojkaši Vojvodine izgubili su večeras u Liberecu od ekipe češkog predstavnika Dukle sa 3:0 (25:18, 25:18, 25:16), u prvoj utakmici osmine finala Kupa izazivača.
  • anonimus

    17.01.2013 15:58
    svaka čast
    Svaka čast na komentarima, koji su toliko realni i istiniti...dovode decu sa strane, sa četrnaest, petnaest godina, kao talente, a još nisu ni formirani, kako mentalno tako ni fizički...znači ~mačka u dzaku~a svoje momke koji su u klubu od pionira, kadeta, juniora,seniora tako olako puštaju da odu, a da nisu ni ~omirisali~utakmice u super ligi...kad momci upitaju kad će ih staviti u prvu postavu,tek tada nastaje pakao za njih...tada se i ne svlače, kao rezerve, već gledaju utakmicu iz publike, uzimaju im opremu i daju nekom koga su juče doveli na istu poziciju na kojoj već imaju formiranog igrača svoje škole...i nikad niko nije odgovarao za to...i nikad ti dovedeni momci nemaju toliko veliku ljubav da ginu za VOŠU...zato im i jeste tako a Jovoviću, Basti, Januzoviću, Drapšinu, Ivkoviću,Škundriću zelimo mnogo sportskih uspeha ma gde bili...
  • Stara garda

    17.01.2013 11:55
    princip bez rezultata
    Izgubili su i uprava i trenerska struka odavno kompas za svoju decu t.j. decu koja su ponikla u našoj Vojvodini koju mi volimo i za nju svim srcem navijamo, a oni od nje lepo žive.Nevidim da se sekiraju u ovoj,kao ni u ranijim sezonama za tanak učinak kluba koji oni vode!
    Verni navijač je objasnio gde su, šta rade igrači koji nisu bili za Vojvodinu!Sad je za očekivati kad će nekoliko talentovanih dečaka iz ove ekipe prodati ili najuriti iz kluba! Ko je odgovoran? Niko! Idemo dalje!
  • verni navijač

    17.01.2013 08:40
    gubitnici
    Kad će konačno Uprava i trener Salatić shvatiti i priznati da su napravili veliku grešku što nikada nisu dali šansu deci Vojvodine:Januzoviću, Basti, Ivkoviću...a veoma ruzno su se poneli prema Škundriću, Drapšinu, koji sad haraju po Klubovima u kojim igraju...a neopravdano je davana dugogodišnja podrška, ulagalo se, a da se ništa od ulozenog nije vratilo. To su igraci koji su bezrazlozno forsirani i kad im nije išlo, ulagalo se u nih jer su dodedeni sa petnaest godina, plaćani su ima stan, hrana...dok su DECA VOJVODINE sedela na klupi, ili u publici, a da im nikada nije data šansa...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna